Besök på bedömningen

Imorse var det tredje morgonen i rad som jag upplevde att jag "läckte" och jag ringde då förlossningen och frågade om råd. Dom bokade in en tid för bedömning kl.13.
 
I väntan på att Micke skulle komma å hämta mej tog jag en fika på Gränby C med Carro och Wille <3
 
Väl inne på sjukhuset började en bm med att kolla ctg på mej. Fick två grejer fastspända på magen som skulle mäta Lillans hjärtljud och mina sammandragningar. Jag fick även en liten dosa i handen som jag skulle trycka på varje gång hon rörde sej. Självklart var hon heeelt stilla, precis som alltid när jag ska visa upp hennes moves. Bm tyckte att vi skulle försöka liva upp henne lite med ett glas supersöt iskall saft. Och det funkade. Blev betydligt mer fart på henne då.
 
Efter det fick vi träffa en läkare som gjorde ultraljud för att kolla om det fanns tillräckligt mycket vatten kvar för Lillan, vilket det gjorde. Inte mycket, men tillräckligt. Gjorde även en gynundersökning, men hon kunde inte se någon vattenläcka just då och när jag frågade om tappen fick jag fråga flera gånger innan hon fick ur sej ett luddigt "nej, den är inte påverkad". Gillar inte läkare som inte kan prata klarspråk och rakt svara på mina frågor.
 
Allt var iaf bra med Lillan, även om jag var besviken och kände att det nu lika gärna kan dröja ända tills den 10e då det blir igångsättning.
 
Efter besöket åkte vi hem och jag la mej i soffan med rejäl molvärk i magen. Efter nån timme började jag få onda sammandragningar som har kommit och gått under kvällen.
 
Ska ta 2 alvedon nu och hoppas på att få sova riktigt ordentligt!
 
Imorn är det Lillans BF och hon är väldans välkommen ut!!