Mannen i mitt liv <3

I lördags var det 2 år sen jag träffade Mannen i mitt liv! I ett öltält i Borlänge haha!
 
(Såhär såg jag ut den kvällen)
 
Jag var i Borlänge på Pecace & Love med några vänner. Sista kvällen då vi var inne på området så blev vi "hämtade" av en kille som kände en av tjejerna jag var där med. Vi hamnade i öltältet tillsammans med massa folk, men den enda jag minns är Micke.
 
Jag var ganska full, han också. Men jag beställde in mer vitt vin + päroncider. Vi började prata om allt möjligt. När jag kände att jag hade fått i mej tillräckligt med dricka började jag hinka i Micke resten haha. Inge problem. En av tjejerna jag var med kom fram till mej och påpekade att jag borde passa på att skaffa lite poäng i tävlingen vi hade. Den gick ut på att under resans gång samla så många poäng som möjligt genom att vara först med div saker. Ex första fyllan, första spyan, första hånglet med en främling osv. Jag hade inte tagit en enda poäng. Men nu hade jag visst min chans. Ingen hade hånglat med nån ny kille än.
 
Och där satt han, full å snygg. Så jag förklarade läget. "-Du, kan du hjälpa mej att skaffa lite poäng, vi tävlar och jag har Noll än så länge. Jag behöver hångla med dej." Fick ett positivt svar och sagt och gjort så fanns bara vi två. Vi fortsatte att prata massor och blev ganska djupa (som man lätt blir när man blir lite full) och pratade om sånt som ingen av oss brukar prata med andra om. Sånt som var väldigt känslosamt och viktigt för oss båda. Det kändes så rätt.
 
Plötsligt så var alla andra spårlöst försvunna och Rihanna skulle snart upp på scen. Jag ville verkligen se henne så vi trängde oss bort mot stora scenen, hand i hand. När vi kommit lagom långt fram behövde Micke gå iväg på toa, så vi bytte nummer och hoppades att han skulle hitta tillbaks till mej. Och det gjorde han. Under hela konserten stod vi å myste, kramades och kysstes.
 
 
 
När den var slut var det dags för Micke att leta upp sina kompisar som han skule åka hem med då på natten och jag skulle få tag i mina vänner för att gå tillbaks till husvagnen en sista natt. Vi sa hejdå och sen åkte han hem.
 
 
 
Då hade jag ingen aning om att det var Han jag hade mött. Han som skulle bli mitt allt, hela min värld! Han som jag litar på mer än någon annan, han som får mej att skratta även när jag är ledsen, han som alltid finns där och älskar mej gränslöst! Lika som jag älskar honom! Nu, 2 år senare, sitter vi här med en fin bil, en underbar lägenhet, otroligt många fina minnen och en liten bebis på väg. Och jag är lyckligare än någonsin! Tack vare Dej!
 
 
 
 
 
För alltid Du & Jag <3